Защо да се възползвате от услугите на Юник Естейтс, ако имате желание да закупите или наемете луксозни къщи и имоти?

Юник Естейтс е компания, която от самото си създаване до днес е сред водещите брокерски компании. Ние сме част от най – големия холдинг за недвижими имоти в страната – AG Capital (www.agcapital.bg) и сме единствените, които сме се специализирали в покупка, продажба и наемане на луксозни къщи, апартаменти и имоти в България. Ние разполагаме с високовалифициран екип и работим в сътрудничество с най – добрите в областта на недвижимите имоти. Ние можем да ви предложим най – добрите и изгодни за вас оферти на луксозни къщи във всички райони на София.

База данни

Компанията ни е специализирана в продажбата на луксозни къщи и имоти и сме в състояние да ви предложим  богато разнообразие от луксозни къщи, апартаменти, студия и имоти във всички престижни квартали на София. Нашата база данни се попълва всекидневно с атрактивни имоти, които могат да станат ваша собственост, ако ни се доверите.

Оценка на луксозни къщи

Нашата компания разполага с квалифициран консултантски екип, който ще извърши пълен сравнителен анализ на пазара на недвижими имоти и ще селектира за вас офертите, които отговарят на вашите критерии. Ние ще ви дадем реалната оценка на имотите, които искате да закупите без да губите време и без да се безпокоите, че ще сгрешите. Нашите консултанти ще бъдат до вас от началото до финалния етап на сключване на сделката за покупка на избраните от вас луксозни къщи и апартаменти.

Работно време

За да сме в услуга на вас, нашите клиенти ние от Юник Естейтс работим с по – дълго работно време. Нашите консултанти са на ваше разположение седем дни в седмицата и в мига, в който се обърнете към тях те са готови да ви отговорят на въпросите, които ви вълнуват или да извършат оглед на избраните от вас луксозни къщи и имоти.

Комисионни

В нашата компания коректността в отношенията е въпрос на чест и поради това ние държим на прозрачност и регламентиране на ангажиментите  към своите клиенти. Наша отговорност е след първоначалната среша да изготвим посреднически договор, в който да опишем подробно всички свои отговорности и комисионни.

Договаряне на изгодни условия

Нашите консултанти ще ви спестят усилията сами да се справяте с тежките преговори и ще проведат вместо вас преговорите за покупката на луксозни къщи, като ще договорят най- изгодните за вас условия. Основен приоритет на нашата компания е да задоволим всичките ви изисквания и да работим само и единствено във ваша полза.

Уеб сайт

Юник Естейтс е собственик на един от най – добрите уеб сайтове за недвижими имоти в страната, който е изключително популярен сред потребителите. Ако искате да продадете, закупите или наемете луксозни къщи и имоти, нашият уеб сайт е мястото, където можете да ги популяризирате. Ние издаваме и собствено списание и информационен бюлетин, от където можете да научавате за най – атрактивните и нови луксозни имоти на пазара.

Съдействие за отпускане на кредит

Компанията ни работи в близко сътрудничество с Кредит Център (най – големия кредитен консултант в страната ) и можем да ви подадем приятелска ръка, ако имате нужда от кредит за покупка на луксозни къщи и имоти. Ние можем да ви помогнем да се свържете с кредитен консултант на Кредит Център, който ще бъде до вас от подаване на документите за кредит до усвояването на отпуснатите ви финансови средства

Среша с финансист и юрист

Покупката на луксозни къщи и имоти не е никак лесна задача и тъкмо за да ви улесним, ние сме подбрали екип от финансисти и юристи, които могат да ви бъдат от изключителна полза при изготвянето на договора, като работят единствено във ваша полза и интерес. Нашите финансисти ще отговорят на всеки ваш въпрос, а юристът ни ще подготви перфектните документи.

Конфиденциалност

Конфиденциалността е нашата запазена марка!

Професионализъм

Компанията ни влиза в състава на най  -големия холдинг за недвижими имоти AG Capital в България и е активен член на Германо- Българската индустриално търговска камара, Американската търговска камара в България, Сдружението на фамилния бизнес, Българския форум на бизнес лидерите.

Наш  основен партньор е Christie’s Great Estates (www.christiesrealestate.com) – най – голямата международна брокерска мрежа в света.