Юник Естейтс е единствената компания в България, която е специализирана в покупка, продажба и отдаване под наем на луксозни имоти. Ние сме  част от AG Capital, най-големия холдинг в България за недвижими имоти и наши дългогодишни партньори са Christie’s Great Estates (най-голямата международна брокерска къща за продажба на луксозни имоти).

Юник Естейтс е създадена през 2006 година и оттогава до днес компанията се е наредила сред лидерите в своя бранш. В нашата компания сме подбрали висококвалифицирани специалисти – брокери, юристи, финансисти, пр и маркетинг специалисти, които знаят как да подходят към всеки наш клиент и как да задоволят и най – взискателното изискване. Юник Естейтс може да ви предложи луксозни имоти не само във всички райони на София и страната, но и в чужбина, тъй като работим в тясно сътрудничество Christie’s Great Estates ( най – голямата международна брокерска къща за продажба на луксозни имоти ).

Ние, от Юник Естейтс държим на откритост в отношенията, прозрачност при сделките и на индивидуалният подход към всеки свой клиент.

Избирайки нашата компания, ние ще се срещнем с вас и ще изслушаме внимателно вашите изисквания, ще извършим подробен анализ на пазара на имоти и ще селектираме онези имоти, които отговарят на вашите критерии. От първоначалната ни среща до избора на оферта и финализирането на сделката нашите консултанти ще бъдат неотлъчно до вас и ще ви улеснят в избора.

Ние можем да сбъднем мечтите ви за луксозен имот без значение дали искате да притежавате апартамент в центъра на София или къща с огромен двор и басейн в някой от тузарските квартали на столицата.

Заповядайте в нашия офис на адрес бул.”Патриарх Евтимий” 17 (в центъра на София) и сбъднете мечтата си.