Каква е ползата за вас, ако изберете Юник Естейтс, ако искате да се сдобиете с луксозни къщи имоти?

Компания Юник Естейтс може да ви предложи едни от  най – атрактивните, уникални  и изгодни оферти, ако искате да закупите, продадете или наемете луксозни къщи и имоти в някой от най – желаните квартали на София.

Професионализъм

Юник Естейтс е създадена през 2006 година е в състава на най – големия холдинг в страната ни за недвижими имоти – AG Capital. От доста години работим в близко сътрудничество с международната брокерска мрежа Christie’s Great Estates и сме активен член на: Американската търговска камара в България, Сдружението на фамилния бизнес, Германо – Българската индустриална търговска камара и Българския форум на бизнес лидерите.

Ние, от Юник Естейтс имаме за основна цел и задача да задоволим всяко ваше изискване и да бъдем до вас при избора на мечтаните от вас луксозни къщи и имоти. Ние сме открити, лоялни и честни и можем да се справим и с най – голямото предизвикателство. Обърнете се към нас и ние ще сбъднем мечтите ви!

Достъп до корпоративни клиенти

Ние работим в партньорство с над 1500 корпоративни клиенти, които редовно се възползват от нашите професионални услуги.

Като член на Американската търговска камара в България, Сдружението на фамилния бизнес, Германо – Българската индустриална търговска камара и Българския форум на бизнес лидерите Юник Естейтс участва активно в организираните от тях събития и развива тесни партньорски отношения с чуждестранни клиенти, което ни дава увереността, че сме в състояние да изпълним всяко едно изискване на клиентите си и да им осигурим мечтания имот.

Атрактивно работно време

Нашите консултанти са на ваше разположение седем дни в седмица и са готови да ви бъдат от помощ в удобен за вас момент. Ние знаем, че времето е ценно за вас и затова работим с по – дълго работно време. Обадете се на нашите консултанти и те ще ви покажат най – добрата оферта без значение кой ден от седмицата е.

Комисионни

Юник Естейтс държи на коректността в отношенията и поради това ние регламентираме своите ангажименти към клиентите си още с подписването на посредническия договор между двете страни.

Съвети от професионалисти

Една сделка може да бъде успешна и изгодна само ако към нейната реализация се подходи професионално. Нашите консултанти са професионалисти и имат богат опит зад гърба си могат да ви дадат експертни съвети по всеки въпрос свързан с покупката, продажбата или наемането на луксозни къщи и имоти, който ви вълнува.

Магнит за клиенти

Ние сме е единствената компания в България за покупко-продажба на луксозни къщи и имоти и сме в състояние  да ви предложим голямо многообразие на луксозни апартаменти, къщи, вили, студия в най-престижните квартали на София.

Като част от най – големия холдинг за недвижими имоти в страната-  AG Capital, ние можем да предоставим вашия имот пред голям брой от специалисти в областта на недвижимите имоти.

Експертна оценка

Обикновено е доста трудно да се ориентирате каква е истинската стойност на луксозните къщи, които искате да продадете или купите и това може да ви създаде редица главоболия. Ние разбираме вашите притеснения и затова в нашия екип сме подбрали експерти, които могат да извършат пълен анализ на състоянието на пазара на недвижими имоти, да сравнят цените и да изготвят за вас реална експертна оценка на имота.

Професионални снимки

Добрата презентация е необходима, ако искате вашия имот да привлече вниманието на купувачите и да се отличава от останалите оферти. Ние знаем това, затова ще подготвим за вас най – ефектната презентация, която можете да си представите. Нашия фотограф ще изготви за вас страхотни панорамни и детайлни снимки на имота ви, а нашите консултанти ще оформят подходящото му представяне.

Маркетинг онлайн

Всички луксозни имоти, къщи и апартаменти, които презентира  Юник Естейтс се рекламират в популярни сайтове като : www.imot.bg, www.imoti.net, www.rent.bg, www.homes.bg, www.e-imoti.bg, www.bazar.bg и др.

PR на имота

Ние знаем, че популяризацията и рекламата на вашите луксозни къщи и имоти са важни, затова сме подбрали екип от PR специалисти, които работят заедно с голям брой журналисти, които да рекламират вашия имот във всички масмедии.

Ефективен маркетинг

Юник Естейтс залагана ефективния маркетинг, тъй като според нас само добрата реклама може да продава успешно. Ако ни се доверите ние ще рекламираме вашите луксозни къщи в нашите списания и информационен бюлетин, ще изготвим луксозни брошури и при желание от ваша страна ще организираме специално парти на ВИП клиенти, на което да представим подобаващо вашия луксозен имот.

Уеб сайт на Юник Естейтс

Компанията ни разполага с един от най-популярните уеб сайтове за луксозни къщи и имаме хиляди посещения в него. Презентирайки вашите къщи на страниците на нашия уеб сайт вие ще увеличите шансовете си да продадете или отдадете под наем вашите луксозни къщи много по – бързо и изгодно.