Какви могат да са ползите ви, ако предпочетете Юник Естейтс при покупката или наемането на луксозни къщи?

Ние знаем какви са вашите нужди

Компанията ни разполага с екип консултанти, които са професионалисти в работата и могат да ви бъдат от изключителна полза, ако имате нужда от съдействие при покупката на луксозни къщи и имоти в страната и София. Ние можем да ви осигурим най – изгодните оферти на луксозни къщи във всеки един от районите на София и ще го направим бързо и следвайки вашите желания и изисквания.

Селекция на луксозни къщи и имоти

Ако се обърнете към нас и споделите вашите желания, ние ще подберем луксозните къщи, от които имате нужда, като при това ще се погрижим да ви предоставим най-изгодните оферти, които съществуват на пазара на недвижими имоти. Нашите брокери не само ще подберат за вас подходящите и изгодни оферти, но и ще бъдат до вас през всички етапи на покупката ( от разглеждане на предложенията за луксозни къщи до реалната им покупка ).

Работно време

Компания Юник Естейтс работи за вас с по – дълго работно време, а нашите консултанти са готови да ви бъдат от полза седем дни в седмицата. Вие избирате кое време ви е удобно за оглед на луксозни къщи – нашите консултанти ще бъдат до вас без значение кой ден сте си избрали.

Подбор на домашна помощ

Ние знаем, че да си чужденец в България може да бъде стресиращо поне в началото и поради това предлагаме подбор и набиране на домашна помощ, която да улесни адаптация на чуждите граждани в страната ни. Ние предлагаме намиране на допълнителна домашна помощ като : домашни помощници, детегледачки, охрана, шофьори, градинари, техници, готвачи и т. н.

Ние говорим вашия език

Нашите консултанти говорят на английски, немски, руски, френски, така че вие няма да имате никакви проблеми нито при разглеждането на офертите на луксозни къщи или имоти, нито при реализирането на сделката.

Среща с финансист и юрист

Юник Естейтс разполага квалифицирани специалисти в областта на финансите и правото, които ще ви бъдат от полза във всеки един момент. Ако имате въпроси, на които искате да получите отговор нашите консултанти ще ви отговорят изчерпателно. Юристът ни ще подготви нужните документи за покупката на луксозните къщи или имоти, като ще защити изцяло вашите интереси.

Комисионни

Ние водим прозрачна политика на сътрудничество и поради това нашите отношения с клиентите ни са строго регламентирани. Компанията ни е открита и лоялна и предоставя на своите клиенти посреднически договор, в който са вписани всички нейни ангажименти.

Професионализъм

Ние сме част от  най – големия български холдинг за недвижими имоти AG Capital (www.agcapital.bg) и наш партньор е най -голямата брокерска мрежа в света Christie’s Great Estates. Членуваме в Американската търговска камара в България, Сдружението на фамилния бизнес, Българския форум на бизнес лидерите, Германо – Българската индустриално търговска камара.