Къща в Бояна – живот като в приказките

Всеки от нас иска да бъде щастлив. Въпреки, че според дзен будистите, където и да се намираме, чувството на истинско щастие е вътре в нас самите, все пак, има значение къде и с кого споделяме дните и нощите си и в каква обстановка отглеждаме децата си.

Няма съмнение, че домът е едно от най-важните места за всяко семейство и предпоставка за стабилни и дълготрайни отношения между партньорите. Неслучайно в речите, които се произнасят пред брачния олтар, винаги се включва пожеланието младоженците да създадат уютен и изпълнен с любов и разбирателство общ дом.

Ако държите да живеете на широко, вероятно сте отправили взор към офертите за къщи. Това безспорно е много добра идея, защото живота в къща не може да се сравнява с този в апаратамент. Чувството за махала, за поздравяващи се по улицата не забързани хора е уникално и уважително за всеки. Градина и басейн, кой не иска, а тук е възможно с готов имот и само с парцел и целеви строеж след това.

Къща в Бояна може да бъде вашият шанс да стартирате един пълноценен и изпълнен с радост живот.

Бояна спокойно може да бъде наречен „кварталът на богатите“. Именно тук се продава луксозна къща с двор за доста крупната сума 1,6 млн. лв. или 800 000 евро.

Къщата разполага с 600 кв. м. площ и градина, която се простира на 1000 кв. м. Това приказно кътче разполага с два етажа като на първия са разположени антре, хол, трапезария, кухня, спалня тоалетна и кабинет.

Зала за тренировки, работилница, гараж и котелно отделение се намират в приземния етаж. На втория етаж, собствениците на тази тузарска къща в Бояна разполагат с цели четири спални, две бани и три тераси. Интериорът и екстериорът на къщата са решени в луксозен и модерен стил като всяка една мебел, техника и текстил са от висок клас и безупречно качество. Има много предложения за интериорни и екстериорни решения, луксозни материали и концепции.

UES често правят дни на отворени врат в Бояна така, че мжете да се възползвате да опознаете бъдещите си съседи и целокупно квартала и привичките там. Обадете се в офиса на фирмата, за да видите кога точно се планира представяне на имот в квартала.

Несъмнено всеки почитател на красивите и обширни имоти и най-вече на къщите, би искал да открехне портите на подобен приказен дом и да надникне в него. Дори и да нямате възможност да купите или наемете подобна луксозна къща в Бояна, вие можете да наемете някоя по вашите възможности.

Обадете се за редица предложения, които UES агентите имат за Бояна. Това са най-специализиралите в лукс имотите брокери в столицата.