Къща в Драгалевци – пасторална картина на фона на столичния град

Предстои ви преместване в София и се питате къде ще е най-добре да се установите като за начало?

По този въпрос може да се говори много и вероятно могат да се намерят хиляди аргументи да се наеме жилище в центъра, кварталите или дори извън града. Несъмнено удобствата на големия град са изключително много, но когато те са съчетани с пасторалната картина на квартал, изцяло съставен от колоритни и много красиви селски къщи, причините да се заселите в къща Драгалевци стават доста повече.

Ето кои са причините да изберете именно къща в Драгалевци за ваш дом.

Първото и доста значително преимущество на наемане и покупка на имот в този район е близостта му до центъра на града. Само 7 километра делят Драгалевци от центъра и голяма част от работещите хора предпочитат да се установят именно там и да пътуват до София.

Второто голямо предимство на този район е чистият планински въздух. Това е незаменимо богатство, на което все по-малко жители на големите градове могат да се радват.

Ако имате шанс да си позволите живот сред природата и същевременно в близост до удобствата и забавленията на града, не се колебайте да си го осигурите. Така ще имате всички необходими условия за професионална реализация, социален живот и удоволствия, и наред с това ще се радвате на преимуществото всеки ден да общувате с природата и да живеете в екологично чиста среда.

Разположението на къща в Драгалевци е в самото подножие на планината, така че имате всички фактори за воденето на активен, динамичен и природосъобразен начин на живот.

Тук можете да откриете вдъхновението, което търсите. Сред живописни гледки, невероятно атрактивна и колоритна архитектура на стари къщи и наред с това модерни комплекси, вие можете да се радвате както на луксозни вили и къщи, така и на забравени и сякаш недокоснати от годините стари селски къщи. Наоколо има много места за разходки и вело-преходи. Има доста забележителности, които са и историческа и природна забележителност. Много известен е Драгалевския манастир, които е колоритен щрих в историята и аурата на квартала.

Хората се познават, поздравяват се по улиците, никой почти не е забързан както крачи в Центъра на града. Това е всеизвестно приятен факт за всеки човек, наемател или купувач. В квартала чистотата и охраната са на ниво, недостижимо за по-обикновените квартали на столицата.

Обадете се на брокер от UES, за да насрочите своите огледи из квартала на аристократична София. Не ни жалете, ние работим за Вашето удовлетворение!
Имаме доста предложения за там, благодарение на дългогодишния ни опит в тази столична дестинация. Грамотни сме и можем да отсеем всеки детайл, с който ни опишете бленувания от Вас имот в Драгалевци.

Като ще е къща, то знайте, че и в Бояна имаме много предложения за къщи.