Стартирайте на чисто в апартамент в Оборище.

Всяка промяна започва вътре в нашето съзнание, а ако вие все по-често се хващате да мислите за нещо ново и чувствате, че имате нужда от пълна промяна, вероятно искате нещо различно от живота си.

Днес е доста актуално да се говори за излизането от зоната на комфорта, поемането на риска да се загърби миналото и да се стартира на чисто някъде, където никой не ни познава и никой не иска нищо от нас.

Това може да стане навсякъде по света, в страната, в столицата. Началото може да започне в апартамент Оборище.

Достатъчно е да потърсите място, където да започнете да реализирате мечтите си. Това място все пак, трябва да отговоря на вашите представи за уют, спокойствие и удобство, така че не ви съветваме да се хвърляте на първите оферти за апартамент Оборище, които ви попаднат.

Защо именно Оборище?

Защото това е доста удобен квартал, който може да ви предложи всичко от което имате нужда, особено ако сте намерили работа в центъра на София.

Локацията е удобна, както за използване на обществен транспорт навсякъде в столицата, така и за личния или служебен автомобил. Тук можете да намерите както обществени сгради, учреждения и банкови институции, така и достатъчно много места за забавления, пазаруване, спорт и срещи с приятели. Казано с други думи, тук можете да започнете да водите значително по-активен и пълноценен живот, стига да искате да направите тази промяна.

Ясно е,че животът ни не е нито само работа, нито само безкраен купон, така че най-доброто решение е да се потърси място, където да откриете златната среда. Това означава да имате възможност както да работите и да се развивате в професионално отношение, така и да се радвате на удоволствията и хобитата си през свободното си време.

Смело можем да кажем, че ако сте упорити и амбициозни, това място може да е в апартамент Оборище.

Тук са съсредоточени и много от посолствата на различни държави – не е тайна, че охраната и чистотата на района затова е на висота. Има много аристократични родове съсредоточени тук в района на Оборище. Хората са вежливи, познават се и се поздравяват ежедневно, интересуват се един от друг и вероятно си помагат, нещо, което на тези години за повечето хора е безценно. Спокойно се пресича на пешеходна алея и се кара велосипед. Наблизо има много зелени площи и забавленията са „под ръка“ – заведения, музеи, театри и т.н. Денонощните магазини са поне дузина, има много комунални услуги наоколо, ателиета и салони за красота.

Добра алтернатива на престижните централни квартали са къща в Бояна и къща в Драгалевци. Къщата е усамотение, градина, басейн и много много други емоции. Брокерите на UES винаги могат да Ви предложат много оферти за тези дестинации / квартали на столицата. Само попитайте, имат и отворени врати, за да се запознаете със спецификата на кварталите, със бъдещи съседи и множество екстериорни и интериорни концепции. Къщата иска обаче повече обгрижване и по нея има много разходи. Ако искате да се запознаете с детайли в тази посока, отново потърсете консултанти от UES.