Топ туристически места, които да разгледате и къде да наемем апартамент в околността. Луксозни апартаменти.

Уикендите са един от тези периоди, когато мнозина решават да посетят роднини далеч или да пътуват. Така настъпва време да мислите, дали всичко е направено така, че домът ви да е в безопасност?

Невинаги е необходимо да инвестирате пари, за да защитите жилищата си. Понякога е достатъчно само да промените навиците си. Въпреки това, има случаи, когато не може да направите, каквото и да било, без инвестиции. Какво трябва да се направи, за да се сведат до минимум рисковете?

Даваме тези съвети, предоставени ни от агенцията за имоти Unique Estates / луксозни къщи и апартаменти :

Навици, насърчаващи сигурността на жилищата

Има редица навици, които са напълно безплатни, но не могат да допринесат за сигурността на вашия дом:

Когато напускате къщата, уверете се, че прозорците са затворени, особено ако живеете на долните етажи или ако имате балкон.

Не оставяйте ценности, които биха могли да привлекат вниманието на крадците. Не оставяйте по перваза на прозореца или на друго място, което е добре видимо от прозореца.

Отивате на гости по вечерно време – оставете светлините да създават впечатление, че някой е у дома.

Не споделяйте лична информация в социалните мрежи, например, снимки на домашното подобрение или плановете ви да напуснете за дълго време. Поставете минимум, в настройките за поверителност и то само приятелите да виждат публикациите ви. И хванете на някъде с фериботен билет да е!

Разгледайте за покупка на частни имоти (луксозни къщи и апартаменти) с брокерът http://www.luksozniapartamenti.com.

Заключвайте вратите всеки път, дори когато излизате с кучето си в двора за пет минути. Дори и да сте у дома, отключените врати са лош навик – има моменти, когато крадец се промъква, грабва чанта от коридора и тича незабелязано.

Говорете със съседите, да се грижат за жилището ви, когато предстои да пътувате някъде за дълго време.

Не оставяйте ключовете под килима, в пощенската кутия или на друго ненадеждно място, където крадецът може да предположи, че са.

Според органите на реда, жителите, често подценяват ролята на кучето като домашна охрана. Разбойниците, от своя страна, често признават, че присъствието на кучето ги е задържало да влязат в определена луксозна къща или луксозен апартамент.

Помислете над тези съвети и осигурете спокойствието си по време на ваканция. Посетете www.ues.bg, изкарайте отпуската далеч от дома или на почивка за уикенда със семейството!